Hyra lastbil hos Statoil


Det kanske är dags att kasta bort en massa gamla saker i hemmet som är otympliga eller så skall du till exempel flytta. Statoil har ett bra utbud av olika typer av fordon för uthyrning. Utbudet väldigt stort av olika typer av lastbilar.

Precis som hos alla andra biluthyrare så görs en kundkontroll vid bokning och hämtning av fordonet. Du måste även ha körkort eftersom det är du som är ansvarig och finns det fler som skall köra lastbilen så skall de visa sina körkort och finnas på kontraktet. Det är alltid en ungefärlig förskottsbetalning som gäller när du skall hyra lastbil hos Statoil och vid återlämnande så justeras detta. En viktig del är att du kontrollerar om det finns skador på fordonet och finns det skador så skall de noteras på kontraktet.

Hyra lastbil hos Statoil

Ska du till exempel flytta eller åka till ett grannland med lastbilen så måste du meddela stationen detta och få ett skriftligt godkännande. För att inte stöta på problem när du behöver hyra lastbil hos Statoil så ring och fråga först innan du bokar om den skall användas i utlandet under en viss tid. De kanske säger ja eller nej, och vanligtvis så brukar det inte vara några problem eftersom det är ganska vanligt idag att flytta till länder i Skandinavien som Norge, Finland eller Danmark. Besök gärna Statoils hemsida för att se de olika lastbilarna så att du får den modell som passar till ditt ändamål bäst. Du kommer kunna se bilder och all information som lastvolym, max lastvikt med mera så att du är förberedd.